12 Şubat 2013 Salı

Youtube ile ilgili Ücretsiz Programlar

Cekingen | 09:31 | 5 Yorum Yapılmış


Youtube’dan izlediğiniz ve çok beğendiniz videoları, müzikleri bilgisayarınıza indirmek mi  istiyorsunuz ?
Yada Youtube'da giriş yapmadan video mu yüklemek istiyorsunuz ?İşte bu gibi sorularınızın cevabını bu yazıda bulabilirsiniz.

YouTube'da yer alan videoları istediğiniz formatta ve kalitede bilgisayarınıza indirmek yada bilgisayarınızdaki herhangibir formattaki videoyu Youtube yüklemek için çeşitli uygulamalar ve programlar mevcut.Gelin bunları birlikte  sıralayalım.
Öncelikle size tanıtacağım programların tamamen ücretsiz olduğunu belirtmek isterim.

1-Youtube dan video indirmede en çok tercih edilen program Free YouTube Download.
Free YouTube Download pratik ve tamamen ücretsiz bir programdır.Programın en büyük özelliği ise YouTube'dan indirilen videoları FLV (Flash Video) biçiminde değil AVI biçiminde indirmesidir(FLV video oynatıcı kurmanız gerekmiyor).Program video dosyasını indirdikten sonra hiçbir ayar gerektirmeden dosyayı AVI biçimine çeviriyor.Kullanımı çok basit ve aynı zamanda çok pratiktir.

2-YouTube İçin Video Yükleyici programların başında ise Free YouTube Uploader geliyor.Genelde çoklu video yüklemelerinde size kolaylık sağlayacağını düşündüğüm bu programa Youtube üyelik bilgilerinizi bir defaya mahsus girmeniz gerekiyor,sonrasında yükleyeceğiniz  dosyayı seçip, isim,açıklama,ve etiket kısımlarını dolduruyorsunuz. Daha sonra da kategorisini ve dilini seçtikten sonra yüklemeye başlıyorsunuz.Unutmadan söyleyeyim bu program sayesinde  1gb'dan daha büyük dosyalarıda yotube yükleyebilirsiniz.

3-YouTube Music Downloader yani YouTube Müzik İndirme Programı.Bu program sayesinde ise Youtube'dan istediğiniz videoyu bilgisayarınıza mp3, avi, wmw, mov, mp4, 3gp biçimlerinde indirebilirsiniz. Ayrıca Programın boyutu küçük ve kullanımı oldukça basittir.

Umarım içerisinde işinize yarayan programlar çıkar.Herkese iyi bloglamalar...

5 yorum:

  1. Ayrıca Firefox'a eklenen Video Download Helper sayesinde Youtube başta olmak üzere, yüzlerce video sitesinden video indirebilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende aynı eklentiyi kullanıyorum.Çok güzel bir eklenti

      Sil
  2. Selam Youtube’dan programa gerek olmadan da indirelebiliyor. Nokta ve y arasına (ss) yazıp örnek
    http://www.ssyoutube.com/watch?v=********
    dowloand sitesine yönleniyor, burdan dilediğin formatta indirebiliyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Valla ben İdman'la bütün sorunumu hallediyorum. :)

    YanıtlaSil
  4. ARtık bazı şeyleri yapmak için programlara da gerek kalmıyor.Teşekkürler

    YanıtlaSil