17 Ocak 2013 Perşembe

"Gelecek Benim" diyorsan ING Practica Kampı Seni Bekliyor!

Cekingen | 11:51 | 1 Yorum Yapılmış

ING BANK, üç yıldan bu yana üniversitelerin üçüncü ve dördüncü sınıflarına yönelik Practica adlı genç yetenek yarışması ile üniversitelilere ulaşıyor.

Üniversiteli gençlerin ING Bank’ı yakından tanımalarını, bankacılık ve iş hayatı hakkında bilgi sahibi olmalarını ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı hedefleyen Practica Kampı bu yıl da “Gelecek Benim” diyen adaylara sesleniyor.

ing_practica

Gençleri profesyonel iş hayatıyla tanıştıracak bir ortam yaratan bu genç yetenek platformuna katılacak öğrenciler, üç gün sürecek kamp boyunca birçok eğitim ve workshop’a katılacak, ING’li yöneticilerle tanışma fırsatı yakalayacaklar. Gerçekleştirecekleri projelerle kariyerlerine yön veren bu deneyim sonrasında yüksek performans gösteren üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri ING Bank Staj Programı’na dahil olabilecek, dördüncü sınıf öğrencileri ise Yönetici Adayı olma sürecinde büyük avantajlar kazanacaklar.

ING Practica Kampı için başvurular 28 Ocak 2013 Pazartesi’ye kadar devam ediyor. Başvurularınızı ING Bank websitesinden yapabilirsiniz. ING Practica kampı ile ilgili gelişmeleri ING Practica Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

1 yorum:

  1. Ben bulamadım şahsen gerekli sayfayı biliyorsanız paylaşma imkanınız var mı? Bu arada bilgiler için öok teşekkürler.

    YanıtlaSil