12 Ocak 2013 Cumartesi

Blogger Erişim Problemi ve Çözümü 2013

Cekingen | 09:14 | 9 Yorum Yapılmış



Sanırım yine İPler engellendi.Blogger alt yapılı bloglar dünden(11.01.2013) beri açılmıyor.Henüz bir açıklama yok ancak yeni ipler paylaşılmaya başlandı bile.
Bende size şuanda yönlendirilmiş olduğum ipleri paylaşıcam.Daha önceki iplerin (74.125.43.121) yerine nasıl yeni ipleri (216.239.36.21 yada 74.125.31.121) uygulayacam diyorsanız GoDaddy ve Enom için aşağıdaki resimlerimden bakabilirsiniz.

Herkese iyi bloglamalar

GoDaddy




Enom

9 yorum:

  1. Selam arkadaşım şu blog adresine bi bakarmısın denemediğim yöntem kalmadı bir türlü yönlendiremedim www.ilanpano.net alan adını .blogspot uzantısına yönlendiriyor diyor ama karşılama ekranından öteye gitmiyor sayfa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogger Ayarlar kısmından yayıncılık ayarlarınızı kontrol ettiniz mi ?

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Enom,GoDaddy vs hangisi kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak yukarıda ben sadece Enom,GoDaddy için ayarları verdim.Bu verdiğim şekilde İP adreslerini değiştireceksiniz. Host ve ip adreslerini resimlerdeki gibi girin.İplerin yönlendirilmesi bazen yarım saat bazen ise 2 yada 3 saat sürebiliyor.

      Sil
  3. enom benimkisi e yani herkes aynı ipleri giriyor iyi de alan adımı nasıl doğrulayacak blogger??Benim domain kimliğimle ilgili bi satır girmemiş olcam hepsi bildiğimiz google ipleri.

    YanıtlaSil
  4. Zaten bu panale giriş yetkiniz var ise ki var alan adınızda doğrulanmış demektir.Zaten Blogger yayıncılık ayarlarınızıda yapıp blogspotu yönlendirmeyi gerçekleştirdiğinizi söylüyorsunuz.Resimdeki gibi Host Name -Address-Record Type ayarlarının aynı resimdeki gibi değiştirmeyi deneyin.

    YanıtlaSil
  5. iyi de hertürlü yönleniyor bu zaten farkeden bişey olmuyor .blogspot.com yaz redirect de yine yönleniyor.önemli olan sayfanın gelmesi bu alan ilanpano.net te barındırılıyor diyor ama tıklayınca ileri gitmiyor.Hem ben belki blogger üzerinden yapmadım domain kaydını direk e nomdan kaydettim.

    YanıtlaSil
  6. kusura bakmayın biraz muhalefetim ama heryerde farklı şeyler anlatılıyor şunu bunu ekle bi çoğunun aslı astarı yok herkes farklı anlatıyor.

    YanıtlaSil
  7. şu an yönlendirme var ve şu msj var;

    We're sorry, but we were unable to process the redirection request for the site you are attempting to access.
    If you feel that you are receiving this message in error, please check the URL and try your request again.

    W1

    (RF)

    sanırım biraz beklemem gerekcek

    YanıtlaSil