30 Eylül 2012 Pazar

Zopim ile Ziyaretçilerinizle Sohbet Edin

Cekingen | 17:29 | 8 Yorum Yapılmış











Daha önce şuradaki yazımda size olark'ı tanıtmıştım.Bugün ise size Zopimden bahsediceğim.
Zopim,web sitenizdeki yada blogunuzdaki ziyaretçiler ile canlı sohbetler etmenizi sağlayan bir araçtır.Ziyaretçileriniz Zopim Chat Bar'a tıklayarak doğrudan sizinle sohbet edebilir,sizde kullanıcılarla etkileşimizi ve sitenizde geçirdikleri süreyi artırabilirsiniz.
Ben blogumda uzun zamandır kullandığım "olark" sayesinde bunu yapıyordum ve bir çok ziyaretcim ile birebir görüşmelerim oldu.Neredeyse hepsinden olumlu görüşler aldım ve de kaldırmayı hiç düşünmüyorum.Bana göre butür araçlar herkese lazım :) Zopim e gelince.Zopimle daha bugün tanıştım ve biraz inceleme yaparak Olark a göre artılarını gördüğümü söylebilirim.






Zopim 'in artıları;
*Olark 14 günlük deneme sonrası bir kredi kartı talep edecektir. Ancak Zopim de kesinlikle böyle bişey olmadığı belirtiliyor
*Olark da 1 yıllık anlaşma sağlayabilirsiniz.Zopim de ise bu aylık, 3ay, 6 ay ve yıllık anlaşmalar sağlanabilir.








Olarkında artıları da yok değil.Stil,performans ve kullanım kolaylığı bakımından ben olark ı tercih edenlerdenim.Ancak Zopim de ilerleyen dönemlerde bunu düzelteceğinden eminim.
Zopim'e kayıt olmak için tıklayın
Zopim Facebook Sayfası
Olark'a kayıt olmak için tıklayın
Olark Facebook Sayfası

8 yorum:

  1. Olark'a göre biraz daha güzel geldi bana. Kendi sitelerindeki chat kutusundan canlı olarak yardım istedim. Galiba Türkçeleştirmek mümkünmüş. Galiba zopim kullanacağım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşuna gittiyse ne güzel :) Yalnız ben Olark ın kullanım arayüzü ve kolaylığını zopim de göremedim.

      Sil
  2. Teşekkürler Çağrı,Ben bu kadar vakit bulupta ilgilenemiyorum ki :D

    YanıtlaSil
  3. Şimdi blogumda kullanmaya başladım bu zopim'i. Gayet rahat bir kullanımı var. Kullanacak olanlara tavsiye ederim. Ayrıca online destek ekibi gerçekten çok yardımsever. Yabancı olmalarına rağmen çok yardım ediyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geri Dönüşün için teşekkür ederim.Çok güzel yakışmış bloguna.Hayırlı olsun :)

      Sil
  4. Bunlara benzer bir hizmeti de Plugoo.com adında bir web sitesi de veriyordu. Siz sitenize Plugoo'yu ekliyorsunuz. Ziyaretçiler Plugoo üzerinden size mesaj atarken sizde onlara MSN üzerinden cevap atıyorsunuz. Bu şekilde online olarak mesajlaşma imkanı sağlıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Msn üzerinden cevap verme olayı güzelmiş.Olark'a henüz msn seçeneği eklenmedi ancak google talk işimizi görüyor :)

      Sil