6 Eylül 2012 Perşembe

Yeni Temaya Geçiş Yaptım

Cekingen | 16:59 | 16 Yorum Yapılmış














Merhaba arkadaşlar;
Bir süredir temamı değiştirme üzerine çalışıyorum fakat işlerimin yoğunluğu nedeniyle kendimi bir türlü veremedim.Artık en sonunda bugün itibariyle yeni temaya geçiş yaptım.Daha önce kullandığım temamı bir kaç arkadaşımın fikrini aldıktan sonra değiştirmeye karar verdim.Zaten artık değişimin zamanıda gelmişdi :)
Tema genel itibariyle dizayn ve sadeliği bakımından çok hoşuma gitti.Üzerinde değişiklikler yaptım,Bannerimi değiştirdim ve şimdiye kadar tema tasarımlarını çok beğendiğim Enes ve Zafer kardeşimden de son olarak yorumlarını ve görüşleri ile bir kaç oynama da yaptıktan sonra yayınlamaya karar verdim.Kendilerine buradan çok teşekkür ediyorum.Benim görmediklerimi
sayelerinde değiştirip uyguladım.
Umarım beğenirsiniz temayı.Bu arada temayı geliştirmeye devam ediyorum.Tema hakkında önerilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

16 yorum:

  1. Hayırlı olsun hocam şu an çok daha güzel olmuş. İçinize sine sine kullanma dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  2. Hayirli olsun güzel olmus eline saglik Cagri.

    YanıtlaSil
  3. Güzel tema, son zamanda fazla görmeye başladım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gri ve tonlarının olduğu temaları daha çok seviyorum.Bu temayada çok ısındım :) dizayn ve sadeliği çok hoş.

      Sil
  4. Çok başarılı olmuş Çağrı. Yeni teman hayırlı olsun. Aynen ben de sizin gibi gri ve tonları olan temaları çok severim ve bence gayet hoş bir tema olmuş.

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir tema. Ama bence yukarıdaki Twitter güncellemesi bulunan bölümün arka planı temanın arka planıyla aynı olmamalıydı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim kardeşim.Söylemiş olduğun bölümün arka planı biraz daha koyu aslında.Ancak benimde Kafamda hem orası hemde footer in rengini değiştirmek var.Görüşlerin için teşekkür ederim.

      Sil
  6. Güzel tema, hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  7. Güzel tema hayırlı olsun...

    YanıtlaSil
  8. Yanıtlar
    1. :) çok isterdim ama gerçekten çok emek verdim

      Sil