20 Eylül 2011 Salı

A-Kent Tam Bir Rezillik

Cekingen | 22:12 | 3 Yorum Yapılmış



Ya bir kişide şu Hoca nın yaptığı şu yeni ulaşım sistemini beğense ya.Kime sorduysam herkes şikayetçi bu yeni sistemden.Rezaletin ki ne rezalet.Sanki koskoca Antalya nın başka problemi kalmamış gibi yeni bir ulaşım sistemi oturtturmaya çalışılıyor.Neymiş A-Kent zorunluymuş,daha sistem oturmamış ki kardeşim.Ne para yükleyebiliyoruz ne yüklediğimiz parayı görebiliyoruz,nede sözde bahsettiği aktarmalar doğru düzgün paralar kesiliyor. Nedir bu ya millete işkence çektiriyorlar resmen.Şimdi duraklarda görmediğim kadar insan görür oldum.Yaşlılar tamamen mağdur.Zaten onları alan bile yok ücretsiz biniyorlar diye.Şimdi bütün Antalyalı Mustafa AKAYDIN a oy verdiğine bin pişman olmuş durumda.Neyse herşeyi yazmak istiyorum ama terbiyem müsade etmiyor.Evet yaparsa hoca yapar ama herşeyin içine.....
Son olarak sosyal paylaşım sitelerinde Hoca ile ilgili vede yeni ulaşım sistemi ile ilgili sayfalar var onlarıda size sunmak boynumun borcu.

Antalya Şikayetler
Antalya yeni ulaşım sistemini protesto ediyoruz ses verin.
MUSTAFA AKAYDIN ANTALYA'YI YÖNETEMİYOR
Yetti Gari Hoca
AntaLyada yeni Ulaşım Sistemini İstemiyoruz

3 yorum:

  1. Öyle bir sistem getirisinki halkın büyük çoğunluğu destek verir..Bu öyle değil..Bir kişi bile memnun değil yeni sistemden..Dolmuş şoförleri bile..Tam bir saçmalık..En fazla seçime kadar gider bu iş ondan sonra geriye dönülür zaten..Akaydın'da aldığı iltifatlarla kalır !!!

    YanıtlaSil
  2. geçen ay antalyadaydım cnm spk lisanslama sınavı vardı..sınava 15 dk var sistem değişmiş nereye nasıl gideceğimiz belli değil şoföre sordum valla bilmiyorum abla ordan bak diyo. karta geçilmiş bide kimse kartını vermiyoo çıldırdım yaaa...sıcakta yürü allah yürü...resmen sersefil oldum... millet hergün böyleyse kötü..

    YanıtlaSil
  3. Şimdi şoförler öğrenmeye başladı tabi yavaş yavaş.Ancak vatandaş hala yürümeye devam ediyor..Önümüz kış hiç düşünemiyorum.

    YanıtlaSil