10 Temmuz 2008 Perşembe

Yeni Zorunlu Trafik Sigortası Ücretleri

Cekingen | 15:44 | Yorum Yok

Yeni düzenleme ile artık hasarın az olduğu illerdeki sürücüler daha az zorunlu trafik sigorta ücreti ödeyecekmiş.Yani İstanbul,Ankara,İzmir gibi büyükşehirlerde oturanlar ise yandı.

İLİNİZİN ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI ÜCRETİNİ GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

Haberin detayları yazının devamında;

Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği (TSRŞB), zorunlu trafik sigortasında 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olan tavsiye niteliğindeki prim miktarlarını belirledi. Buna göre hasarın çok olduğu illerdeki poliçe sahipleri daha çok prim ödeyecek.
EN PAHALI KENT İSTANBUL

Özel otoda prim miktarları 46 ilde azalırken 35 ilde arttı. En büyük artış hasarın en çok görüldüğü İstanbul’da oldu. İstanbul'da rakamlar 221 YTL'den başlıyor. Taksiler için ise rakam 300 YTL olarak gösteriliyor.

Kurumun yayınladığı listede bir uyarı var. Bu rakamlar KAR marjı belirlenmemiş hali... Sigorta şirketleri yeni düzenleme çerçevesinde kendi kar marjlarını kendileri belirleyecekler.

EN DÜŞÜK: Bazı kentlerde sigorta ücreti artarken bazılarında da düştü demiştik. En düşük kentler listesinde Sinop, Edirne, Çanakkale, Bingöl gibi iller yer alıyor. Buralardaki sigorta ücreti 100 YTL

internethaber.com

0 yorum:

Yorum Gönder