20 Haziran 2008 Cuma

gerilimolurmusun.com

Cekingen | 19:20 | Yorum Yok

Kanal 1'de Pazar günü saat 21:10'da başlayacak olan GERİLİM OLUR MUSUN adlı programı benzersiz formatıyla olay yaratacakmış.Sucunuluğu ise Ayrılsak da Beraberiz dizisinden hatırlayacağımız Hakan Yılmaz sunucakmış.gelirimolurmusun.com'da yapılan açıklama şöyle;
Amerika’da uzun yıllar beğeniyle izlenen program, Türk izleyicisiyle buluşuyor. Dünya standartlarında bir program Kanal 1 farkıyla ekranlarınıza geliyor.
Sıra dışı bir şaka programı olan “GERİLİM OLUR MUSUN?”da, korku filmlerindeki en korkunç sahneler gizli kameralar önünde tekrar canlandırılıyor. Ama kurbanlar bunun bir şaka olduğunu bilmiyor! Üstelik en güvendikleri insanlar da ekiple işbirliği yaparak inandırıcılığın dozunu artırıyor.
Aklınıza gelebilecek en ürkütücü hikâyeler, yaratıcılığın sınır tanımadığı bu programda gerçek oluyor. Mezarlıklar, baltalı adamlar, fareler ve tabii ki dirilen ölüler…
Hakan Yılmaz’ın sunacağı “GERİLİM OLUR MUSUN?” hiç düşmeyen temposuyla size heyecan dolu dakikalar vaat ediyor…
“GERİLİM OLUR MUSUN?” programı ile izleyicilerin karşısına ilk kez sunucu olarak çıkacak olan Hakan YILMAZ, sıra dışı bir programa imza atacak.


www.gerilimolurmusun.com

0 yorum:

Yorum Gönder