10 Ocak 2014 Cuma

Kullanımı Kolay Kredi Hesaplama Aracı

Cekingen | 09:53 | 2 Yorum Yapılmış


Nakit para ihtiyacı zaman zaman hepimizin başına gelebilir ve sonuçta banka kredisi çekmeyi düşünebiliriz. Peki bütçenize en uygun krediyi nasıl seçeceksiniz? Bunun için artık eskisi gibi banka banka gezip hangi banka ne kadar faiz uyguluyormuş araştırması yapmaya gerek yok. İnternetteki karşılaştırma sitelerinde bütün bankaları karşılaştırma imkanınız var. Ancak bunlar pek de güncel olmayan bilgiler de içerebilmekte.
O nedenle daha güvenilir bilgi için bankaların kendi sitelerindeki kredi hesaplama araçlarını kullanabilirsiniz. Örneğin TEB’in kredi hesaplama aracı ile kredi hesaplama çok kolay, hem hızlı, hem güvenilir, hem de size en uygun bütçe hesaplamasıyla gerçekleştirilebiliyor. İster ihtiyaç kredisi, ister konut veya araç kredisi, farketmez, istediğiniz krediyi bütçenize uygun bir şekilde hesaplayabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece kredi türünü, vade süresini ve tutarını seçmek.
Almayı düşündüğünüz krediyi hesaplamak için Teb müşterisi olmanız da gerekmiyor.
7 gün 24 saat hizmet veren TEB Kredi hesaplama aracı sayesinde kredi çekmeye gittiğiniz zaman aylık ödemeleriniz konusunda sürprizler yaşamazsınız.

2 yorum:

  1. Çok kullanışlı teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. MERHABALAR SSK PROBLEMİNİZİ KREDİ SKORUNUZU YADA KREDİ KART KULLANMİYORSUNUZ DİYE KREDİ ALAMİORSANIZ COZUM BİZDE FİNANSAL FİRMAMIZ VE DESTEGİMİZLE YANINIZDAYIZ HEMDE 3 SAAT İÇİNDE KREDİNİZ HAZIR HALE GETİRİYORUZ SADECE MERKEZ BANKASINDAN KARA LİSTEDE OLAN KİŞİLERE YARDIMCI OLAMIYORUZ EV HANIMLARINA YADA BANKA İLE SORUNLARINIZI COZUYORUZ İHTİYAC KREDİSİNDE MİNİMUM 15.000 MAXİMUM 50.000TL TASIT KREDİSİ MAXİMUM 150.000 KONUTKREDİSİ MAXİMUM 300.000TL KREDİNİZİ KULLANMANIZI SAGLIYORUZ SUBE ONAYLİ KREDİNİZİ ALMAK İCİN HEMEN : 0531 393 91 93 CEP NUMARAMA ULAŞIN… SACMA SORULAR SORMAK ICIN ARAMAYINIZ… CİDDİ OLANLARA KREDİ KULLANDIRILACAKTIR ANKARA İSTANBUL VE İZMİR HAFTASONU ACİK AVM ALİSVERİS MERKEZLERİNDEKİ SUBELERDENDE KREDİLERİ KULLANDIRILIR ŞİRKET OLDUGUMUZ İCİN GUVENİLİRİZ BURDAKİ DOLANDIRICILARA YEM OLMAYİP BİZİMLE CALISMAK ICIN OZAN KESKİN : 0531 393 91 93 ARAYINIZ…

    YanıtlaSil