26 Ocak 2013 Cumartesi

Bazen...

Cekingen | 23:00 | 6 Yorum Yapılmış

İnsandır işte bir annenin beş çocuğundaki "beş parmağın beşi bir mi ?" ifadesi gibi haftanın yedi günü aynı olmayabiliyor..Nasıl aynı olsun.Sürekli iş sürekli stres.E tabi haliyle bunun bazen etkisi karşı tarafıda etkiliyor olabilir.
Bazen yaptıklarından pişman oluyorsun bazende hayatta olduğundan. Bazen ise  her dakika konuştuğu birinin hayatından kopmaya kadar gittiğini gördüğünde ve hissettiğinde  hayattan  zevk alamadığını görürsün..

Tabiki yeri geliyor konuşacak ve anlatacak  çok şeyin olmasına rağmen ve belki de bağırması çağırması gerekirken bile susabiliyorsun.Ama bu her zamanda  böyle olmuyor.
Bazen  düşünüyorumda kaybolmak lazım bu dünyadan.Gerçekten şöööyyylee kendi tenhalığına çekileceksin ve  burada kendinle hesaplaşacaksın hatta kendini ve  yaşadıklarını tartacaksın..İstediklerini belirleyecek,istemediklerini sorgulayacaksın.Barışacaksın kendinle ve tabii güçleneceksin.Ama olmuyor işte  olmuyor olmuyor olmuyor..  Her daim sorumluluğun getirdiği yük sırtımında ve belki düzelir umuduylaa BEKLİYORUM......

6 yorum:

  1. Benim içimi mi okudun ne yaptın hocam sen yaa ..:)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten bazen hayatta olmaktan pişman olabiliyorum. Genel bir tabir olabilir ama tam hislerime tercüman olmuşsunuz diyebilirim.

    Blogunuzu takibe aldım,yakından izleyicinizim artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkkür ediyorum değerli yorumunuz için.Yazının başlığında da belirttim gibi işte bazen yani arada sırada böyle içimden geliyor bende içimi bloguma döküyorum :)

      Sil
  3. Gerçekten güzel yazı olmuş :) Dert etme her şeyi bunlar fani şeyler :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle Hasan ama bazen içimden geliyor uygulamada sıkıntı oluyor :)

      Sil