10 Ekim 2011 Pazartesi

Ciceksepeti.com Kampanya

Cekingen | 23:30 | 5 Yorum Yapılmış


















Bu yazımı görenler reklam yapma diyebilir ama memnun kaldığım bir şeyin reklamını yaparım arkadaş :D Bu aralar hangi siteye baksam ciceksepeti nin reklamlarını görür oldum.Ne yalan söyliyim etkilenmedim değil hani.Uygun bir kampanya gördüm ve sisteme kayıt olduktan sonra çicek siparişimi verdim.Gün içinde 2 saat sonra sahibine ulaşan siparişim beni oldukça mutlu etti :)Bu kadar hızlı ve güvenilir olduğunu açıkcası düşünemedim.Antoryum, gerbera, karanfil, orkide, gül, kır çiçekleri ve daha pek çok çiçeği bulmanız mümkün.Çiçek gönderdiğiniz insanın yüzündeki tebessüm ve sizin hakkınızda düşündüğü güzel düşünceler tarif edilemez :)

5 yorum:

  1. Evet test edildi onaylandı :)Gülleri görünce tarifsiz mutluluk ..Parasının lafı bile olmaz bu konularda fakat durumu müsait olmayanlar için bir fırsat tabiki..

    YanıtlaSil
  2. :) hem gönderen hem alan için süper evet :p

    YanıtlaSil
  3. Süper kampanya :)

    YanıtlaSil
  4. sana katılıyorum arkadaş:) çiçek sepeti heryerde.. benimde gözüme takılan www.perde-perde.com aynen çiçek sepeti gibi heryerdeler :) modayı yakından takip ediyorum hızlarına yetişemiyorum ikisininde :))

    YanıtlaSil