9 Mayıs 2011 Pazartesi

Temamızı değiştirelim mi? Fikirlerinizi yazınız

Cekingen | 23:30 | 6 Yorum Yapılmış








Arkadaşlar malumunuz kızım doğduğundan beridir sürekli blogumu aksatır oldum.Bu ara yeniden bir değişiklikle bomba gibi dönmeyi düşünüyorum.İlk olarak Temamızı değiştirelim mi değiştirmeyelim mi? diye soruyorum.Çoğu kişi artık sıkılmış gibi görünüyor.Bakalım kaç kişi istiyor. isteğe göre değiştiricem.Fikirlerinizi bekliyorum.

6 yorum:

  1. Bence Çekingen kendi tarzında iyi ve sade ama birazcık renk katılabilir diye düşünüyorum, header falan güzelleştirilebilir :)

    YanıtlaSil
  2. Tayfun kardeşim söylediklerinizi dikkate alıcam.Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  3. Her zaman yenilik iyidir, yenilikçi biri olmanı tavsiye ederim. btemplates.com son zamanlarda çok kaliteli temalar paylaşılıyor, göz atmanı tavsiye ederim. Beğendiğin temalar olursa 3 -5 tane burda yeni bir konu aç çoğunluk hangisi derse onu yaparsın, daha iyi olur bence :)

    YanıtlaSil
  4. Gadgetler, reklamlar biraz daha düzenlenmeli bence çok karşık şu an ve site ağır işliyor.

    YanıtlaSil
  5. @mesut;
    Tema konusunda vermiş olduğun siteyi sürekli takip ediyorum zaten.En kısa zamanda bir değerlendirme yapıcam :) görüşlerin için çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  6. @öteki taraf; reklamlar bizim velinimetimiz fakat bir kaç gereksiz reklamda var doğru.En kısa zamanda tema değişikliği ile ondan da kurtulucam inş :) teşekkür ederim görüşlerin için

    YanıtlaSil