8 Şubat 2010 Pazartesi

Facebooktaki Yenilikler

Cekingen | 23:35 | 2 Yorum Yapılmış








Az önce fark ettim.Meğer Facebook, altıncı yaşına giriyormuş.Bu değişiklikte ondanmış.Ama benim hoşuma gitti güzel tasarım vesselam.Bu arada Facebook'un kullanıcı sayısı dünya genelinde 400 milyona ulaşmış,Neredeyse on kişiden birinin kullandığı site, kendi alanında dünya birincisi durumunda.Gelelim Yeniliklere,
Üst menü, yeni ve önemli şeylere erişmeni kolaylaştırmak için basitleştirildi.

Haber Kaynağı, Mesajlar ve Arkadaşların gibi Temel Özellikler üstte bulunduğu için yenilikleri takip etmeyi kolaylaştırır.

Kaçırmak istemeyeceğin yeni bir şey olduğunda istekler, mesajlar ve bildirimler için Simgeler yanar.

Hesap Menüsü önemli ayarlar sayfaları için bağlantılar içerir. Yardım almak veya çıkış yapmak için de oraya gidebilirsin.

Temel Konular — Arama, Ana Sayfa ve Profil'e herhangi bir sayfanın üst kısmından erişilebilir.

Sol menü arkadaşlarınla ilgili içerikleri bulmanı ve keşfetmeni, mesajlarını okumanı, arkadaşlarının neler yapmak üzere olduğunu görmeni, uygulamalara ve daha fazlasına erişmeni kolaylaştırmak için yeniden düzenlendi.

Yer işaretlerine eklediğin Uygulamalar kolay erişim için sayfanın yukarısına taşındı. Yeni Uygulamalar ve Oyunlar panoları, arkadaşların hakkında yeni ve ilginç bilgiler keşfetmene yardımcı olur.

Çevrimiçi Arkadaşlar, arkadaşlarınla sohbet etmek veya kendin çabucak çevrimiçi olmak için hızlı bağlantılar sağlar. Seçeneklerini düzenlemek için alt çubuktaki Facebook Sohbet'i bul.

Daha Fazlası için www.facebook.com/sitetour/homepage.php

2 yorum:

  1. sıkı kullanıcılar için yararlı bir değişim olmuş anlaşılan ama benim gibi arada sırada takılanlar için fazla bir önem taşımasa gerek :))

    YanıtlaSil
  2. aynen yyukardaki yoruma kailasim geldii :)))

    YanıtlaSil