1 Şubat 2010 Pazartesi

Blogumdaki Yenilikler

Cekingen | 20:24 | 5 Yorum Yapılmış







Vakit buldukça yenileme çalışmalarını sürdürdüğüm sevgili blogumu sonunda yeni hali ile yayına geçirebildim. 2.yaşına özel olarak gerçekleştirdiğim bu değişiklikleri sizinle paylaşmak istiyorum.Aslında bu değişiklikler sizinde dikkatinizi çekmiştir.Öncelikle bu değişikliğe tema değişikliği ile başladım,sonrasında iletişim formunu,dün ise Üst bölümde görmüş olduğunuz Resimli manşet(slide show)bölümünü (süper oldu) temaya uyarladım,Yani Son günlerde cekingen.net'e bir çok özellik ekledim diyebilirim,ve bu değişiklikler ara ara devam edicek.Bu arada Nisan ayı içerisinde iki senemi doldurmuş bulunuyorum.İki senedir fırsat buldukça blog yazıyor, başka blogları takip ediyor ve onlara yorumlarımla katılıyorum.Bloğumu takip eden, yorumlarıyla katılan ve bloğuma bağlantı veren herkese çok teşekkür ediyorum.Şimdilik kendinize iyi bakın ;)

5 yorum:

  1. başarılarının devamını diliyorum kardeşim..gün geçtikçe daha da iyiye gidiyorsun..ilk günden beri takipteyim :))

    YanıtlaSil
  2. sen güle güle kullan yeniliklerini biz güle güle seni takip etmeye devam edelim :)))

    YanıtlaSil
  3. @murat1316; Çok teşekkür ederim kardeşim.
    @beenmaya; Teşekkür ederim.Sen zaten her zaman takiptesin biliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Site fena değil. Daha önce benim kullandığım bir temaydı Arthemia teması. Manşet eklentisini çok beğendim. Ama daha profosyonel magazin teması seçebilirdiniz bu güncel blog için.

    YanıtlaSil
  5. @Enes İLHAN;
    Değerli yorumların için Teşekkür ederim.Yazımda da dediğim gibi aslında 'blog camiasında' 2 senedir varım,araştırma içerisindeyim,ilerleyen günlerde daha güzel şekilde karşınıza çıkmak isterim.

    YanıtlaSil