4 Eylül 2008 Perşembe

(TTK)Türkiye Taşkömürü Kurumu İşci Alımı

Cekingen | 21:53 | 7 Yorum Yapılmış
Kurumun nitelikli personel açığının kapatılabilmesini teminen 1.500 artı 1.500 olmak üzere toplam 3 bin gruplu pano ayak üretim işçisinin istihdamında Kurum Yönetim Kurulu yetkili kılınmış.İşe alınacak işçilerde işe giriş tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak şartı aranacak.ayrıntılar taskomuru.gov.tr'de.
siteye gitmek için tıklayınız.

7 yorum:

  1. biz zonguldak kozlu havzasında star inşaat ve ticaret anonim şirketinde çalışan personeliz bu seferki ttk işci alımında özel şirkete öncelik tanınmasını istiyoruz geçen işci alımında hiç yer altında çalışmış olmayıp işe giren arkadaşlarımız olmuş olup ve çalışma şartlarıağır olduğundan çoğu arkadaşımız iş fessi olmuştur gerekli yerlere arz ederiz star inşaat personelleri.

    YanıtlaSil
  2. kardeş haksız bir yorum yapıyorsun çalışanlrda var onlar ne olacak onların hakına almıyomusun gereksiz yorum yapmayın

    YanıtlaSil
  3. ya bu zonguldak a 3,000 ıscı alınacak ama kac bın kısı basvuracak bırakında zonguldak cocugu gırsın..

    YanıtlaSil
  4. ya bu zonguldak a 3,000 ıscı alınacak ama kac bın kısı basvuracak bırakında zonguldak cocugu gırsın..

    y@sin

    YanıtlaSil
  5. ilk yorumu yapan arkadasa yanlıs bilgilendirme yapılmıs..daha önceki işci alımında bir sürü sınava tabi tutldular..direkt tasıttılar,kazma vurdurdular,öyle her önüne gelene gel yavrum demediler..

    murat1316

    YanıtlaSil
  6. mulakatlarda son asamaya geldı herkese hayırlı olsunnn..

    YanıtlaSil
  7. kimim arkası varsa o kişi işe giriyoo yalansa yalan desin devlet büyüklemize saygila duyurulur

    YanıtlaSil