28 Haziran 2008 Cumartesi

Kilometreler ve Sen :(

Cekingen | 18:07 | 1 Yorum Yapılmış

Kilometrelerce uzaktaki Ey sevgili.Beni çağırıyor ellerin,bana bakıyor gözlerin biliyorum. Yollarım uzuyor,uzadıkça biraz daha sen oluyorum biliyormusun ?
Kanarım kimseler bilmez.Anlatsam daha çok kanarım,paylaşmam seni,Çünkü paylaşırsam yalnızlığım olmazsın.Gözümden sakındığım,sevmekten korktuğum olmazsın.
Bilir misin sevgili;
Her aşk,bir yüreğin uğultusu gibidir.Deşdikçe kanar anlamazsın. Yüreğim yüreğine sürgün,işte tutsağım sana.. Kilometrelere gölgesi düşen sevgili... Hangi rüzgar getirecek bizi bir araya,hangi masal kuşu anlatacak öykümüzü,yada hangi usta kalem dökücek bizi satırlara... Bak yine sen yoksun:( Biliyorsun,beni kendime getiren tek şeysin sen.Sevgisin sen,umutsun sen,acısın,mutluluksun. Bir dünyasın sen,beni içinde yaşatan.. Biliyor musun?sevgili daha yoldayım ve her kilometreye adını yazıyorum...Bak sözcüklerim tükeniyor, sen tükenmiyorsun. Aşk bizi acıtır bilmiyormusun.Ama sana yürüdüm hep.Hadi süsle beni aşkınla. En acımasız yanı ol aşkımızın..Bana susmak kalıyor artık,biliyorsun sustukça biraz daha sen oluyorum.

1 yorum: